» » » JURISTENS DAG 2020 BLIR DIGITAL

JURISTENS DAG 2020 BLIR DIGITAL

postat i: Bloggen | 0

Arbetet med Juristens dag 2020 har varit igång ett längre tag och vår förhoppning har varit att kunna genomföra eventet så som vi alla är vana vid – men vi prioriterar såklart utställarnas och besökarnas hälsa framför allt. För att Juristens dag 2020 ska genomföras på ett tryggt sätt för samtliga inblandade har Juridiska föreningens styrelse tagit beslutet att Juristens dag 2020, den 2 och 3 december, kommer att genomföras digitalt.

Juristens dag 2020 kommer att genomföras på ett sätt som det aldrig tidigare har gjorts. Under hösten kommer vi söka innovativa studenter som, tillsammans med oss, uppfinner hjulet.

Mer information kommer och vi hoppas att ni ser fram emot detta lika mycket som vi gör!