» » » Juristens dag söker arbetsgrupper

Juristens dag söker arbetsgrupper

postat i: Bloggen | 0
Vi söker just nu drivna, innovativa och härliga studenter som är intresserade av att vara med och bygga upp Juristens dag 2020. I och med att projektet i år ska genomföras digitalt så har vi nya spännande utmaningar framför oss.

 

MÄSSANSVARIGA

Mässansvariga kommer att få hålla ett extra öga på det digitala forumet, obs inga extra kvalifikationer krävs, utan bara en hjälpande hand. Gruppen kommer även att få arbeta med Mässkatalogen där alla utställare och gästföreläsare kommer att presenteras. Det kommer att handla om en del marknadsföring men även en hjälpande hand till oss i PA med planering och bollande av idéer.

Ansvarsområde: Praktiska utförandet av mässan, kontaktsamtal och mässkatalog.
Vi söker dig som är: Strukturerad, driven och lösningsorienterad.

 

LOGISTIK- OCH MÅLTIDSANSVARIGA

Här söker vi en grupp studenter som har ett öga för att se vad som behöver göras och som kan fatta snabba beslut på plats. Några event kommer att äga rum på universitetet, inom ramarna för Folkhälsomyndighetens rekommendationer, vilket innebär att denna grupp kommer att ansvara över logistiken på plats. Er uppgift kommer att bestå av allt från att boka salar, hämta fika till att ha direkt kontakt med gästföreläsare, sammanställa frågor m.m.

Ansvarsområde: Logistik, måltider och god stämning.
Vi söker dig som: Har många bollar i luften och tycker om fika.

 

FÖRETAGSANSVARIGA

Denna grupp kommer att sköta kontakten med alla utställare. I och med att vi kör på en digital mässa detta år kommer det att vara mycket frågor som behöver besvaras och därmed behöver ni vara tillgängliga. Arbetet kommer att handla om att samla ihop information om företagen som ska presenteras i marknadsföringen, hjälpa utställarna att förstå hur deras tid på mässan ska disponeras och framförallt ha en löpande kontakt med utställarna under hösten. 

Ansvarsområde: Personlig kontakt med utställare, förmedlare och mottagare av information
Vi söker dig som: Har notiser på mailen och svarar fort.

 

ANSÖKNINGSINFORMATION

Vi vill belysa att detta år är ett utmärkt år att engagera sig eftersom ni tillsammans med oss får vara med att planera allting från start och det kommer att sätta vår problemlösning och kreativitet på prov. Att vara delaktig i Juristens dag ger nya kontakter, både på programmet och bland framtida arbetsgivare. Att arbeta med Juristens dag är ett lysande inslag på ditt CV och vi lovar att vi kommer att ha det riktigt roligt tillsammans på vägen! 

  • Ansökan öppnar måndagen den 7 och stänger den 19 september. 
  • Maila en kort beskrivning om dig själv, vilken post du söker och om du söker tillsammans med någon till projektansvariga@juristensdag.se 
  • Alla blir kallade till intervju