» » » Är du också en dynamisk, lyhörd och högpresterande lagspelare som vill vara med och göra skillnad?

Är du också en dynamisk, lyhörd och högpresterande lagspelare som vill vara med och göra skillnad?

postat i: Bloggen | 0

Cederquist är en av Sveriges främsta affärsjuridiska byråer och erbjuder specialistkompetens inom de flesta affärsjuridiska områden. Vi är idag över 150 medarbetare, varav 100 jurister, som sitter på ett kontor i centrala Stockholm. 

Vår organisation och verksamhet drivs som ett true partnership och vi är glada över att kunna kalla oss ett värderingsstyrt företag där alla arbetar tillsammans mot ett tydligt och gemensamt mål. Som jurist hos oss är du redan från dag ett en av våra viktigaste tillgångar. Vår företagskultur bygger på flera hörnstenar, en av dem är ett kontinuerligt kunskapsutbyte och ett samarbete som löper genom hela vår organisation. 

Vi värderar kompetensutveckling och erbjuder ett gediget karriär- och utvecklingspaket. Vi arbetar fokuserat med digitalisering, jämställdhetsfrågor och att erbjuda våra medarbetare en modern arbetsplats där du får alla förutsättningar att utvecklas till en skicklig affärsjuridisk konsult. 

Är du också en dynamisk, lyhörd och högpresterande lagspelare som vill vara med och göra skillnad? Bilda dig en egen uppfattning på plats, vi erbjuder flera möjligheter att redan under studietiden få in en fot i vår organisation och se hur vi har det. Sök till vår studentpool, talangpool, CQ Recruitment Days eller våra sommarnotarietjänster. Besök vår karriärsida cederquist.se/karriar eller hör av er till vår Talent and People Partner Sofie Bachmann (+46 739 60 66 19, sofie.bachmann@cederquist.se) för att få veta mer. 

Följ oss gärna i sociala medier 

Instagram: @cederquist 

https://instagram.com/cederquist/ 

Facebook: @cederquist 

https://www.facebook.com/cederquist.se 

LinkedIn: Advokatfirman Cederquist: 

https://www.linkedin.com/company/advokatfirman-cederquist