» » » Möt Michelle Rinaldo Iversen, biträdande jurist på DLA Piper

Möt Michelle Rinaldo Iversen, biträdande jurist på DLA Piper

postat i: Bloggen | 0

”Jag började på byrån som uppsatspraktikant för snart två och sedan, och fortsatte sedan att arbeta som notarie vid sidan av studierna. Jag trivdes så bra på byrån och med kollegorna som nu blivit vänner, så efter examen kom jag tillbaka som biträdande jurist. Som nyanställd fick jag mycket ansvar redan från start, vilket var både skrämmande, spännande men också väldigt roligt och inte minst givande. Vi har dessutom väldigt roligt tillsammans och erbjuds många sociala aktiviteter – jag deltar bl.a. i vår veckovisa löpning och yoga – vilket gör att man snabbt lär känna kollegor i olika verksamhetsgrupper och avdelningar. Jag har hittat vänner för livet, det hade jag inte väntat mig! Men det var också kombinationen av affärsjuridik och det internationella som fick mig att välja DLA Piper. Varje dag arbetar jag med kollegor från hela världen och jag har även hunnit besöka kollegor på vårt kontor i München och Brisbane.Det är en enorm internationell plattform som öppnar upp många dörrar.”

Är du nyfiken på att veta mer om oss? Då hoppas vi att du tittar förbi vår digitala monter! Till
dess – välkommen att besöka dlapiper.se för att läsa mer om oss och karriärmöjligheterna
under studietiden.