» » » Cirio

Cirio

postat i: Bloggen | 0

Cirio etablerades 2019, men har en historia som sträcker sig tillbaka till 1918. Med 130 anställda har vi idag den kapacitet och kompetens som krävs för att ta innovativ legal rådgivning till en ny nivå.

Vår målsättning är att forma den juridiska infrastrukturen för framtidens näringsliv och samhälle. Tankeledarskap i hur verksamhets- och samhällsreglerna utvecklas som ett svar på den fjärde industriella revolutionens turbulenta förändringar är därför en central del av vårt erbjudande. Vår expertis och spetskompetens ligger i transaktioner, till exempel företagsförvärv, publik M&A och bank & finans, innovationsbringande samarbeten, såsom relationsbaserade kontrakt och Vested, affärsstrategi och affärsstöd, till exempel IP, konkurrensrätt, offentlig upphandling och dataskydd, samt särskilda situationer, såsom tvistelösningar, compliance och konkurser.

Cirio som arbetsplats

I och med vår historia har vi både en förändringsvillighet och nystartskänsla tillsammans med en redan etablerad organisationsstruktur. En stor del av Cirios framgångar beror på vår kultur och våra grundläggande värderingar.

Vi vågar vara annorlunda. Vi valde att göra något nytt och är idag en advokatbyrå med syfte att forma den juridiska infrastrukturen för framtidens näringsliv och samhälle.

Vi älskar det vi gör. Vi har stort engagemang och passion med driv att leverera enastående resultat som skapar värde.

Vi sätter människan i centrum. Vi sätter alltid människan först, och skapar genom det förtroende och långsiktiga engagemang. Vi tar ansvar och strävar efter att driva vår bransch mot ett mer hållbart och långsiktigt tänkande.

De biträdande juristerna hos oss beskriver att de tidigt får utvecklas och ta eget ansvar – vilket vi tror är grunden till både utveckling och den anställdas trivsel och självkänsla på arbetet.

Ansökan för sommarnotarieperioden 2021 öppnades 1 november. Vill du få mail när vi lägger ut en annons kan du connecta med oss på vår karriärsida.

För att ta del av mer om oss finns vi på:
Linkedin: Cirio Law Firm
Instagram: @Ciriolawfirm Hemsida: Cirio.se
Karriärsida: Career.cirio.se