» » » Gernandt & Danielsson

Gernandt & Danielsson

postat i: Bloggen | 0
Välkommen till en stor byrå i mindre format

På Gernandt & Danielsson får du den stora byråns alla fördelar. Du får arbeta med stora och komplexa ärenden, i nära samarbete med några av Sveriges högst ansedda affärsjurister. Samtidigt är byrån inte större än att alla känner alla.

Det finns många anledningar till varför vi trivs på G&D. Tillsammans har vi enats om att vår unika företagskultur vilar på tre pelare; vi strävar efter perfektion, vi investerar i dig och vi gör det tillsammans.

Vi strävar efter perfektion

Vi har agerat rådgivare i flera av de största och mest komplexa transaktionerna och tvisterna som förekommit i Sverige. För att överträffa våra klienters höga förväntningar måste vi leverera juridisk rådgivning på toppnivå. Det är på den grunden vi har byggt vårt goda rykte, som kontinuerligt bekräftas i oberoende nationella och internationella rankningar. Tillsammans är vi stolta över att ha ett klientfokus som karaktäriseras av högsta kvalitet, lojalitet och tillgänglighet.

Vi investerar i dig

Våra medarbetare är byråns mest värdefulla tillgång och kärnan i vårt erbjudande är vår förstklassiga professionella utbildning. Anledningen är enkel; vi vill att du ska utvecklas maximalt som affärsjurist. Du får från första dagen arbeta med stora, komplexa och internationella ärenden tillsammans med några av Sveriges högst rankade affärsjurister. Eftersom våra projektteam är små och sammansvetsade kommer du arbeta nära Partners och andra erfarna jurister direkt. Vi uppmuntrar dessutom alla unga jurister att arbeta med flera verksamhetsområden parallellt, inte bara ett. Vi tror att det ger dig den bästa möjliga starten på din karriär. Din professionella utveckling kommer att belönas med mycket konkurrenskraftiga anställningsvillkor.

Vi gör det tillsammans

Varje medarbetare är avgörande för att vi ska kunna nå vår vision. Hos Gernandt & Danielsson får du ta del av en arbetsmiljö som kännetecknas av sin starka laganda och inkluderande kultur. Hos oss finns det plats att stå ut som individ och bygga personliga relationer med varje enskild medarbetare. Genom att medvetet växa organiskt och framförallt rekrytera jurister direkt från universiteten har vi lyckats behålla och förstärka vår unika företagskultur. 

Upptäck fördelarna med att jobba på en stor byrå i ett litet format. Läs mer om oss och dina möjligheter på karriar.gda.se. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta vår Talent Development Counsel, Johanna Lindholm, på johanna.lindholm@gda.se.