» » » Kontaktsamtal

Kontaktsamtal

postat i: Bloggen | 0

Idag öppnar anmälan till kontaktsamtalen!

Missa inte chansen att få träffa din framtida arbetsgivare! Även under årets mässa kommer Ni studenter få möjligheten att sitta ner och prata med olika utställare. Detta är ett ypperligt tillfälle att få bilda sig en uppfattning om de olika företagen som finns representerade och ställa frågor ni undrar över.

På grund av den rådande pandemin begränsas möjligheterna för oss studenter att samtala med utställarna på plats vilket tidigare kunde göras på mässan. Därför är det här ett perfekt sätt att få en bild av de utställarna som finns.

All information om detta finns på hemsidan; https://www.juristensdag.se/kontaktsamtal/ där ni får ta del av en mer utförlig beskrivning av utställarna som håller i kontaktsamtal samt hur ansökan går till. Se till att ha både CV och personligt brev redo när du skickar in din ansökan.

Sista dagen för ansökan är 22 november 2020.