» » » Foyen Advokatfirma

Foyen Advokatfirma

postat i: Bloggen | 0

Möjligheterna för karriärsutveckling hos oss är stora då vi har ledande specialister inom våra rättsområden. I ett tidigt skede får du som biträdande jurist ha klientkontakt och möjlighet att specialisera dig på ett område där du utvecklas i konsultrollen som jurist.

Vi söker jordnära, engagerade och talangfulla jurister med gott omdöme och god språkkänsla. Vi tror också att du har en förmåga att arbeta i högt tempo när så krävs och vill ha roligt på jobbet. Det är en fördel om du har ett genuint intresse för mänskliga relationer då en stor del av yrket och rollen som ombud handlar om att möta människor i dess olika yrkesroller såsom kollegor, klienter, motparter och domstolar. 

Foyen erbjuder dig som är i slutet av dina studier en tioveckors uppsatspraktik på något av våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Under praktiken kommer du bland annat vara ett stöd i rättsutredningar och processer samt ha kontakt med olika domstolar och myndigheter. 

Om du har skrivit en uppsats på 30 högskolepoäng inom något av rättsområdena offentlig upphandling, entreprenad- eller miljörätt, så uppmanar vi dig starkt att söka något av våra stipendier på 15 000 kr. Stipendiet delar vi ut årligen och sista ansökningsdag är den 20 juni. 

Under Juristens dag har vi en tävling där du går in i direkt meddelande på @foyenadvokatfirmas instagram och skriver ditt bästa spartips. Alla deltagare får goodiebags och vinnaren med det bästa spartipset kommer vinna ett presentkort om 1 000 kr på ICA.