» » » Summer Trainee på Roschier sommaren 2021?

Summer Trainee på Roschier sommaren 2021?

postat i: Bloggen | 0

Är du intresserad av affärsjuridik och vill bygga på dina kunskaper? Just nu är Roschiers ansökan för Summer Trainees öppen. Elin Larsson och Elin Gustavsson, Associates på Roschier, har båda varit Summer Trainees hos oss tidigare. Här berättar de om hur det var att vara Summer Trainee och varför de tycker att man ska söka. 

Vad är det bästa med att vara Summer Trainee på Roschier? 

”Det är att du verkligen blir en del av det team som du arbetar i. Detta innebär att du får insikt i vilken typ av uppdrag ditt team arbetar med och hur affärsjuridik ser ut i praktiken. Under dina veckor på Roschier får du också möjlighet att delta i många roliga aktiviteter som är arrangerade av och för ditt team, så som after works, team-aktiviteter och andra sociala aktiviteter”, säger Elin L. 

”Jag håller med, men jag vill tillägga att en av de bästa sakerna med att vara Summer Trainee var att jag träffade väldigt många nya vänner och framtida kollegor ”, summerar Elin G. 

Vad lärde du dig som Summer Trainee?

”Under mina sex veckor på Roschier lärde jag mig så många nya saker som gett mig erfarenheter och kunskaper som jag nyttjar i mitt dagliga arbeta som Associate. Jag insåg också att affärsjuridik var något för mig och att detta var något som jag ville fortsätta arbeta med”, konkluderar Elin L. 

Varför ska man ansöka om att bli Summer Trainee på Roschier?

”Om du är intresserad av en karriär inom affärsjuridik så tycker jag absolut att du ska söka. Summer Trainee -positionen är en bra möjlighet för dig att testa på livet som affärsjurist under några veckor. Det är också en bra plattform för dig att nätverka och träffa nya vänner och framtida kollegor”, säger Elin L. 

”Det är en bra möjlighet att få förståelse för den praktiska sidan av affärsjuridiken och lära sig hur saker fungerar på en affärsjuridisk byrå. Jag skulle verkligen rekommendera alla som är intresserade av affärsjuridik att ansöka”, säger Elin

Du som studerar termin fem eller mer är varmt välkommen med din ansökan till oss. Mer information om tjänsten och hur du söker hittar du på roschier.com/careers