» » » Baker McKenzie

Baker McKenzie

postat i: Bloggen | 0

Nedan finner ni ett utdrag av en intervju med Sofie, associate M&A/PE publicerad på www.bakermckenziestockholm.se, som gick från att vara uppsatspraktikant till anställd. 

Jag tycker det är roligt att komma till jobbet. Alla umgås med varandra och hjälper varandra, vi är alla ett team och det skapar verkligen en gemenskap. Uppgifterna tycker jag är väldigt varierande och kommer från alla världens hörn, eftersom byrån globalt sett har så nära kontakt så får man verkligen arbete från kollegor världen över. Under min första tid här har jag redan hunnit arbeta med mina kollegor i Chicago, Singapore, Amsterdam och Barcelona. Vidare så har jag fått fantastisk vägledning av mina Stockholmskollegor så jag har hela tiden känt att man aldrig är ensam med frågor, något som känts väldigt viktigt för mig. Det är även en väldigt avslappnad stämning där man känner att det finns en oerhörd tillit till en som arbetstagare. 

Några avslutande ord? Att jag verkligen kan rekommendera Baker McKenzie som arbetsgivare. Jag känner på söndagarna att jag ser fram emot att komma till jobbet på måndagen, något som inte var självklart när jag pluggade på Juristprogrammet. Vi har det så roligt och socialt på kontoret och får jobba med några av världens största klienter, egenskaper som definierar jobbet på Baker McKenzie.