» » » Brant utvecklingskurva på Cederquist

Brant utvecklingskurva på Cederquist

postat i: Bloggen | 0

Cederquist är en modern, topprankad advokatbyrå som erbjuder specialistkompetens inom de flesta affärsjuridiska områdena. Det som bland annat gör att vi sticker ut på marknaden är vårt fokus på att vara en värderingsstyrd och jämställd byrå.

På Cederquist lägger vi stor vikt vid utveckling och förändring. Även innan pandemin arbetade vi med artificiell intelligens och digitala arbetsmetoder, en satsning där utvecklingen gått extra snabbt under våren eftersom våra medarbetare har arbetat hemifrån istället för på kontoret i Stockholm. Sofie Bachmann klev in i rollen som Talent and People Partner på Cederquist i början av året. Hon har fått vara med om ett annorlunda år på byrån då hon började precis innan coronakrisen. 

– Som ny på jobbet hade jag så klart aldrig kunnat tänka mig att jag skulle arbeta hemifrån under större delen av året. Men det har gått förvånansvärt bra tack vare att organisationen är så modern, dynamisk, flexibel och snabbrörlig, säger hon. 

Sofie Bachmann sökte sig till Cederquist efter att ha arbetat med research och rekrytering hos en samarbetspartner under flera år. Hon fick ett bra intryck och tyckte om kontakten med byrån. 

– Cederquist är en högpresterande arbetsplats med skickliga och drivna personer och många spännande kunder och uppdrag. Samtidigt har man lyckats skapa en byrå med en familjär och personlig kultur, säger hon. 

På Cederquist är individen i fokus och vår viktigaste tillgången är våra 160 medarbetare. För de som har höga ambitioner är utvecklingskurvan brant. Vi erbjuder, bland mycket annat, våra medarbetare ett av marknadens bästa utbildningsprogram – CQ Academy. 

– Vi tycker att det är viktigt att man som medarbetare har de bästa förutsättningarna att dels utvecklas på ett professionellt och juridiskt plan, dels hitta ett förhållningssätt till hållbar prestation och hälsa i en tidvis intensiv och krävande bransch, avslutar Sofie Bachmann.

Är du student och intresserad av att veta hur det är att arbeta på Cederquist? 

Vi erbjuder rekryteringsdagar, sommarnotarieprogram samt möjlighet att arbeta extra hos oss under studierna. Beroende på hur långt du har kommit på juristprogrammet kan du antingen arbeta som kvällsreceptionist eller ute i våra verksamhetsgrupper som en del av vår talangpool. På www.cederquist.se/karriar hittar du kontaktuppgifter och mer information om lediga tjänster.

Missa inte vår digitala lunchföreläsning den 1/12 kl. 12.00-13.00 i samband med Juristens dag på temat en hållbar och rolig karriär.