» » » Idag öppnar ansökan till våra arbetsgrupper för Juristens dag 2021!

Idag öppnar ansökan till våra arbetsgrupper för Juristens dag 2021!

postat i: Bloggen | 0

Vi söker:
Mässansvarig –
Som mässansvarig ansvarar man för det praktiska genomförandet av mässan. Exempelvis se till att alla utställare får en plats i mässlokalen, ställa iordning före och efter mässan och coacha de andra arbetsgrupperna. Man planerar även kontaktsamtalen och sköter logistiken kring det. Mässansvariga kommer hjälpa projektansvariga och marknadsansvariga med planering och bollande av idéer.
Ansvarsområde: praktiska utförandet av mässan, kontaktsamtal samt hjälpa till med årets mässkatalog.
Vi söker dig som är: driven, strukturerad och lösningsorienterad.

Företagsansvarig –

Företagsansvariga har som uppdrag att vara länken mellan företagsvärdar och resterande arbetsgrupper. Andra typiska uppgifter är att upprätta enkäter, vidarebefordra eventuella frågor och delge information. Det är denna grupp som kommer sköta kontakten med alla utställare och samla ihop information om företagen som ska presenteras i marknadsföringen. Företagsansvariga kommer hjälpa utställarna att förstå hur deras tid ska disponeras på mässan och framförallt ha en löpande kontakt med utställarna under hösten.
Ansvarsområde: ha personlig kontakt med utställare samt vara förmedlare och mottagare av information.
Vi söker dig som: gillar att ta kontakt med nya människor och är utåtriktad.

Logistik- och måltidsansvarig –

Logistik- och måltidsansvariga sköter logistiken på plats samt fika och måltider under Juristens dag på både fördagen inför gästföreläsningarna samt mässdagen för utställare och alla engagerade studenter. Här söker vi en grupp studenter som har ett öga för vad som behöver göras samt fatta snabba beslut. Den främsta uppgiften för logistik- och måltidsansvariga är bokning av salar, hämta fika, ha direktkontakt med gästföreläsare, sammanställa frågor m.m.
Ansvarsområde: logistik, måltider och god stämning.
Vi söker dig som tycker det är kul att ha många bollar i luften och tycker om att planera.

Bankettansvarig –

Juristens dag avslutas med en uppskattad bankett. Här träffas studenter och utställare under lättsammare former och får en chans att skapa nya kontakter. Som bankettansvariga planerar man kvällen och är ansvarig för saker som menyer, underhållning, teman och liknande.
Ansvarsområde: planera banketten och allt som hör till.
Vi söker dig som: tycker om att planera festligheter, är trevlig och gillar när ens ideer kommer till liv.

Hur man ansöker –

Ansökan öppnar måndagen den 6 september och stänger måndagen den 20 september
Mejla en kort beskrivning av sig själv, vilket post du söker och om du vill söka tillsammans med någon till projektansvariga@juristensdag.se
Alla blir kallade till en intervju.
Har du frågor gällande arbetsgrupperna når du oss på våra sociala medier eller mejl.