» » » Kontaktsamtal

Kontaktsamtal

postat i: Bloggen | 0

Nu är det dags att söka kontaktsamtal inför Juristens dag 2021!

Kontaktsamtalen kommer att hållas mellan utställaren och dig som student den 2/12. Det är ett tillfälle för dig att samtala med utställarna och få en inblick i hur arbetet som verksam jurist kan se ut. Kontaktsamtalen ger möjligheten att knyta kontakter till framtiden och vi vill därför uppmuntra er att ansöka.

Ansökan är öppen fram till och med 21 november. Ansökan ska innehålla namn, termin samt dokumenten som fordras av de enskilda utställarna, vilka går att se på Juristens dags hemsida. Det ska även framgå om du är intresserad av ett individuellt samtal eller ett gruppsamtal i de fall där företagen erbjuder båda. 

Du ansöker genom att skicka ett mejl till massansvarig@juristensdag.se.