» » » Cirio – En byrå med ett syfte

Cirio – En byrå med ett syfte

postat i: Bloggen | 0

Cirio är en av de ledande svenska affärsjuridiska advokatbyråerna, baserad i Stockholm och består av ungefär 130 medarbetare. Vi är en advokatbyrå med ett syfte, att skapa och navigera den legala infrastrukturen i framtidens näringsliv och samhälle. 

Att vara på Cirio

Som anställd på Cirio blir du en del av en av Sveriges ledande advokatbyråer med tjänster inom M&A, bank och finans, kapitalmarknad, rekonstruktion och obestånd, tvistelösning, immaterialrätt, dataskydd, EU- och konkurrensrätt och flera andra kompetensområden. Vi arbetar i några av marknadens mest progressiva områden som förnybar energi, life science och hälsovård, digitala bolag och digitalisering och fastigheter. Dina klienter kan vara anställda på några av världens mest kända varumärken och du får möta inspirerande och framstående individer inom ett stort urval av branscher.

En karriär på Cirio

För dig som anställs som jurist hos oss blir du del av vårt ambitiösa karriärsutvecklingsprogram. Vi vill inte bara att du ska bli en mycket skicklig advokat, utan vi fokuserar även på ditt entreprenörskap med ett starkt personligt varumärke, en person som kan arbeta effektivt efter högsta standard under tuffa förhållanden, som fungerar i team och som förstår reglerna för de olika marknaderna som vi verkar på.

Därför är vårt karriärutvecklingsprogram inte bara uppbyggt på juridiskt kompetensutvecklande, utan alla delar av vad en duktig jurist och advokat behöver för att bli sitt bästa jag. Det är uppdelat på tid du arbetat och med tydliga förväntningar och mål på vad nästa steg för just dig är.  Dessutom är du omgiven av otrolig kompetens i form av topplistade advokater och spännande klienter och uppdrag. 

We see the human

Vi sätter människan i centrum. Vad innebär det? Förutom vår tidigare nämnda ambition om att vara en nära affärspartner till våra klienter, så har vi även den anställda i centrum. Vi är den enda större affärsjuridiska byrån med kollektivavtal, för att våra medarbetare alltid ska kunna påverka hur vårt företag ska drivas framåt.

Vår kultur bygger på fyra kärnvärden: Respekt, Ansvar, Samarbete och Strävan. Vi vill se till att behandla alla som vi själva vill bli behandlade och jobbar kontinuerligt med frågor som handlar om inkludering, jämställdhet och mångfald. Vi ansvarar för våra yrkesliv och våra resultat. Vi strävar efter att arbeta tillsammans för att prestera de bästa resultaten genom att dra nytta av allas styrkor. Och vi strävar efter att alltid tänka innovativt och förbättra vårt sätt att vara och arbeta.

Inblick i livet på Cirio

Om du vill se mer av oss och hur livet ter sig på Cirio finns vi på Instagram, Facebook och Linkedin. Dessutom har vi vår alldeles egna podd – Affärsjuridikpodden. Den finns för dig som vill veta mer om vad som är aktuellt inom affärsvärlden, få lyssna till våra kunniga medarbetare och dessutom ta del av hur arbetet hos oss kan se ut. 

Är du intresserad av oss? In och connecta på career.cirio.se.