» » » Mingelkväll med Cederquist

Mingelkväll med Cederquist

postat i: Bloggen | 0

I samband med Juristens dag har Cederquist ett mingel den 1:a december kl. 18.00-21.00.

Avsluta fördagen med ett trevligt mingel på Rex tillsammans med Cederquist – en av våra huvudsamarbetsparters! Här får du i en avslappnad miljö chansen att ta reda på hur det är att arbeta på en av Sveriges främsta affärsjuridiska byråer, samtidigt som du laddar upp inför mässan och banketten dagen efter! Under kvällen kommer Cederquist ha en panel med medarbetare på plats där du som student får chans att ställa alla de frågor du har kring Cederquist och vardagen på en affärsjuridik byrå. Cederquist bjuder på mingelmat och dryck.

Anmälan görs genom att mejla namn, termin samt eventuell specialkost till projektansvariga@juristensdag.se senast den 25:e november.