» » » Starta din karriär med Vinge

Starta din karriär med Vinge

postat i: Bloggen | 0

Som juridikstuderande är du vår framtid och vi vill gärna lära känna dig redan under studietiden. Vi erbjuder en rad möjligheter som ger dig inblick i livet på Vinge och chansen att kombinera teori och praktik under din utbildningstid.

Vinge Talang – nätverket för dig som är juridikstudent

Vinge Talang är forumet för dig som redan under studietiden vill utveckla förmågor som kan ge ett försprång när du ska ut i arbetslivet. Som medlem får du inbjudningar till events, kontaktsamtal och mycket mer! Anmäl dig på vinge.se/vingetalang

Sök till Vinges sommarnotarieprogram – ansökan är öppen 1-30 november

På Vinge strävar vi efter ständig utveckling och att hitta nya vägar till positiv förändring. Vårt sommarnotarieprogram har skapats för att ge dig som juriststudent de bästa förutsättningarna inför din framtida karriär. Under sex till åtta veckor får du prova på livet som affärsjurist, och jobba sida vid sida med våra seniora jurister. Vi lägger också stort fokus på att utbilda dig inom sådant du behöver kunna som affärsjurist. Legal English, retorik och förhandlingsteknik varvas med praktisk juridik. En mängd sociala aktiviteter står också på schemat för att du ska få lära känna byrån och alla de kollegor som utgör vår verksamhet. Sök på vinge.se/jobb

Studentevent

Vi arrangerar återkommande olika events, såsom frukostar, panelsamtal och föreläsningar för dig som juriststudent. Läs mer om vad vi har på gång på vinge.se.

Vingeveckan

Vingeveckan är skapad för dig som är juriststudent och nyfiken på vad yrket som affärsjurist innebär. Genom ett fullmatat program under fyra dagar får du god insikt i hur livet som jurist på en ledande advokatbyrå kan se ut. På agendan finns utvalda case, presentationer och föreläsningar. Du träffar både erfarna advokater och yngre medarbetare från Vinge men också andra inbjudna experter som delar med sig av hur de ser på affärsjuristens arbete.  Ansökan till Vingeveckan 2023 öppnar våren 2023.

Uppsatspraktik

Vill du praktisera hos oss inom ramen för ditt examensarbete? Vi erbjuder kontinuerligt praktikplatser till dedikerade och nyfikna juridikstudenter. Platserna annonseras vanligtvis ut på vinge.se/jobb

Vem är du och hur vill du utvecklas?

Vi gillar att se våra medarbetare nå sin fulla potential, och stöttar på vägen genom kontinuerligt lärande och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta och härliga kollegor. För oss är det viktigt att du som medarbetare får växa i ditt yrke, påverka i ditt arbete och utrymme att vara dig själv.

Läs om hur du startar din karriär hos oss på vinge.se/karriar