» » » DLA Piper

DLA Piper

postat i: Bloggen | 0

Som medarbetare på DLA Piper får man ta del av många stora och roliga evenemang. I våras arrangerade vi det årliga Nordic Onboarding-eventet där närmare 200 nya medarbetare på DLA Piper samlades.

Under två dagar fick nyanställda från DLA Piper i Sverige, Norge, Danmark och Finland chansen att lära känna varandra och byrån bättre. Eventet bestod av intressanta föreläsningar från medarbetare inom DLA Piper samt externa talare såsom författaren och hjärnforskaren Anders Hansen, teambuildingspel och sist men inte minst middag, mingel och fest.

Nordic Onboarding är en utmärkt plattform för att träffa nya kollegor, utöka sitt nätverk och bara umgås. Samtidigt som man får lära sig mer om hur vi arbetar i våra nordiska länder och hur vi samarbetar över gränserna som ett nordiskt team.

Är du nyfiken på att veta mer om vilka vi är och hur vi arbetar?

Varmt välkommen då att träffa oss på Juristens dag den 1 december!

Vi ses!