» » » Mannheimer Swartling

Mannheimer Swartling

postat i: Bloggen | 0

Med klienter som finns över hela världen och i många olika branscher omfattar Mannheimer Swartlings rådgivning de flesta affärsjuridiska rättsområdena. Vi har alltid siktat på att vara den absolut bästa advokatbyrån på vår marknad och att leverera rådgivning som håller den högsta möjliga kvaliteten, samtidigt som vi agerar proaktivt och ansvarsfullt i förhållande till klienter, kollegor och samhället omkring oss. 

Vi vill vara en rådgivare som bidrar med någonting mer. Som inte bara möter förväntningarna, utan som hela tiden överträffar dem. Vi har bland annat sedan flera år tillbaka en senior economist och en hållbarhetschef som kompletterar vår juridiska expertis med omvärldsbevakning och strategi. Hållbarhet är en integrerad del i både vår organisationen och i all vår rådgivning. Vi har även ett antal pro bono-partnerskap tillsammans med viktiga samhällsaktörer och deltar i olika samhällsinitiativ. Ett annat exempel är att vi har utvecklat MSA Innovation Lab – byråns egen affärsenhet för innovation och digitalisering.

För att arbeta hos oss finns det ingen särskild ”mall” som du måste passa in i. Vi är ett stort team med lika många olika intressen och drivkrafter som det finns utvecklingsmöjligheter på byrån. Precis som våra klienter och uppdrag är olika, måste också vi vara det. Därför söker vi alltid medarbetare med olika förmågor och perspektiv. 

Under många år har vi byggt en företagskultur där samarbete är kärnan. Trots att vi är utspridda på en global marknad, med kontor i Sverige, Belgien, Singapore och USA, möter våra klienter och samarbetspartners ett nära sammansvetsat team. Vårt branschunika sätt att dela på vinsten gör att kunskap delas och sprids obehindrat mellan medarbetarna och vidare till varje klient.

Tillsammans har vi skapat oss en självklar plats i samhällets och näringslivets största händelser. Vill du vara med?

Läs mer på: www.mannheimerswartling.se