» » » PwC

PwC

postat i: Bloggen | 0

PwC Sverige är en del av det globala PwC-nätverket och är marknadsledande inom skatterätt. Utöver det har vi även en starkt växande affärsjuridisk rådgivningsverksamhet. PwC är en av Sveriges största arbetsgivare för jurister och hos oss arbetar idag ca 450 jurister som bidrar med specialkompetens inom skatt- och affärsrätt för att på så sätt skapa värde för våra kunder och samhället som stort.

 

Ingen dag är den andre lik på PwC, det är även det som är så otroligt spännande med arbetet! Vissa dagar presenterar vi vår rådgivning på kundmöten, skriver rättsutredningar, och arbetar internt såväl som externt med frågor som står oss nära hjärtat, exempelvis hållbarhetsfrågor (ESG) eller inkludering och mångfald. Andra dagar sitter vi i interna möten för att diskutera ny rättsutveckling, håller i, eller går på, utbildningar, och samarbetar med kollegor världen över. Allt i syfte för att ge kunden den bästa möjliga rådgivningen.