» » » Real Advokatbyrå

Real Advokatbyrå

postat i: Bloggen | 0

Vi är en affärsjuridisk advokatbyrå med mångårig erfarenhet av fastighetstransaktioner, kommersiell fastighets- och hyresrätt, entreprenadrätt samt allmän bolagsrätt. Vi biträder regelbundet ledande svenska fastighetsbolag i stora och komplexa ärenden, ofta med en internationell prägel. 

Vi är en ung organisation med högt i tak och god stämning. På Real ges varje medarbetare möjlighet att snabbt nå sin fulla potential och ges stor möjlighet till individuell utveckling och fördjupning. Vårt interna sociala ansvar syftar till att säkerställa att varje enskild medarbetare har en bra arbetsmiljö utifrån ett fysiskt och psyko-socialt perspektiv. Utveckling är en viktig byggsten i vårt arbete och varje biträdande jurist får tidigt betydande och meningsfulla arbetsuppgifter som bidrar till att dem utvecklas i sin yrkesroll. Medarbetare som mår bra och tycker att det är roligt att gå till jobbet presterar också bättre och fortsätter att bidra till vår höga kvalitet och uppsatta mål. 

 

Vi söker ständigt talangfulla personer som är intresserade av att bidra till byråns fortsatta utveckling, skriv till oss på sociala medier eller skicka in en spontanansökan. 

 

Vill du läsa mer om oss, besök oss gärna på https://www.realadvokatbyra.se/