» » » Studerar du juridik, är nyfiken på livet som affärsjurist och är redo för ditt nästa karriärskliv? Det är vi!

Studerar du juridik, är nyfiken på livet som affärsjurist och är redo för ditt nästa karriärskliv? Det är vi!

postat i: Bloggen | 0

Setterwalls värdesätter kontakten med ambitiösa och engagerade juriststudenter och hoppas att du tar kontakt med oss redan under din studietid. Vi bjuder regelbundet in till studentträffar där du får en unik inblick i vår dagliga verksamhet. Setterwalls har också olika studentroller där du får möjlighet att omsätta din teoretiska kunskap i praktiken. Dessa kan du läsa mer om på vår hemsida: https://setterwalls.se/karriar

Hur har vi blivit en av Sveriges mest välrenommerade advokatbyråer både bland klienter och studenter? Svaret är enkelt – våra medarbetare. Vi är mycket stolta över de avtryck som Setterwallare har gjort genom åren – och fortsätter att göra för våra klienter. Vill du vara med och skriva affärsjuridisk historia? Hos oss får du förutsättningar att gå så långt du vill!