» » » Från utbildning. Till utveckling.

Från utbildning. Till utveckling.

postat i: Bloggen | 0
TRYGGHETEN ATT VÅGA. VERKTYGEN FÖR ATT LYCKAS.

Om du studerar juridik är Akavia ditt fackförbund. Vi har den samlade kunskapen, erfarenheten och styrkan för dig som valt att investera i din framtid. Vi vet att du lägger kraft, ambition och resurser på din akademiska utbildning och att du vill ha utväxling på din investering.

Genom våra verktyg och förmåner får du ett bättre stöd i mötet med framtidens arbetsmarknad. Akavia erbjuder dig bland annat näringslivsbesök, granskning av ditt cv, personliga brev och LinkedIn-profil samt Sveriges bästa lönestatistik. 

Din situation är alltid i fokus. Under studietiden och vidare genom arbetslivet. Oavsett om du i framtiden jobbar på företag, myndighet eller kommun, startar eget eller blir chef. 

Ditt medlemskap helt kostnadsfritt under studietiden. Och första året efter examen betalar du endast en femtedel av ordinarie månadspris. 

Bli medlem på akavia.se