» » » AG Advokat

AG Advokat

postat i: Bloggen | 0

AG Advokat är Sveriges ledande byrå inom entreprenad- och fastighetsbranschen. Våra medarbetare är specialiserade på juridiken inom dessa affärsområden och vi har lång erfarenhet av transaktioner, finansiering, byggprojekt, leveransavtal och tvister. Vi är idag cirka 90 medarbetare och sitter i NK-huset mitt i centrala Stockholm.

Vi erbjuder en brant inlärningskurva med ständiga möjligheter att utvecklas i det dagliga arbetet. Det som utmärker arbetet hos oss är att även juniora biträdande jurister tidigt får klientkontakt och en helhetsbild av de ärenden vi arbetar i. Du får även en handledare som stöttar dig i din utveckling och stärker din kompetens ytterligare genom vårt utbildnings- och utvecklingsprogram.

Vårt studenterbjudande

Vi söker regelbundet nya medarbetare som är, eller har ambitionen att bli, specialister och ledande rådgivare inom byråns verksamhetsområden. Vi erbjuder följande möjligheter för dig som är nyfiken på att lära känna oss på AG Advokat redan under studietiden:

Uppsatsstipendium

AG Advokat ger årligen ut ett stipendium om 50 000 svenska kronor till den juriststudent som skrivit det bästa examensarbetet inom fastighets- eller entreprenadrätt. Vår ambition är att höja kunskapen om dessa rättsområden bland studenter. Sista ansökningsdagen är 31 mars 2024.

Sommarnotarie

Under sommaren erbjuder vi tjänsten som sommarnotarie inom ramen för AG Advokats sommarnotarieprogram. Förutom att få en inblick och lära dig hur arbetet på byrån ser ut får du möjlighet att knyta värdefulla kontakter. Vi söker dig som vid programmets start har läst minst 6 terminer och har ett tydligt intresse för affärsjuridik, med fördel inom något av våra rättsområden. Sista ansökningsdagen är 30 november.

Läs mer om byrån och gå med i AGs studentnätverk på: agadvokat.se/karriar