» » » Domstolsverket

Domstolsverket

postat i: Bloggen | 0

En framtid för dig? Döm själv!

Vill du ha ett meningsfullt jobb där varje arbetsdag känns som den viktigaste? Då erbjuder Sveriges Domstolar en spännande karriär inom rättsväsendet och yrkesroller där du bidrar till att upprätthålla demokratin och allas rättssäkerhet. Sveriges Domstolar spelar en central roll inom rättsväsendet och bidrar till att upprätthålla demokratin och allas rättssäkerhet.

Att vårt uppdrag har den samhällsbärande funktionen och högre meningen får varje arbetsdag att kännas som den viktigaste. Det är vi som har det yttersta ansvaret för att ge varje enskild individ en rättssäker prövning och att medborgarnas förtroende speglas i allt vi gör och säger.

Populäraste arbetsgivaren

I år rankande juriststudenter Sveriges Domstolar som den mest attraktiva arbetsgivaren enligt den årliga undersökningen ”Sveriges mest attraktiva arbetsgivare”. Vi erbjuder en bred palett av ärenden som ger variation och spänning i arbetsdagen. Här finns också en varm gemenskap med stöttande kollegor.

Besök vår monter på Juristens dag för att få mer information om vad Sveriges Domstolar kan erbjuda just dig som studerar juridik.