» » » Lindahl

Lindahl

postat i: Bloggen | 0

Lindahl är en av Sveriges ledande och största affärsjuridiska advokatbyråer. Vi är en fullservicebyrå med sex kontor runtom i landet, och vi drivs av att leverera rak och tydlig rådgivning i enlighet med vårt motto: No nonsense.

Vi har en stark lag- och framåtanda där vår true partnership-modell bidrar till en god arbetsmiljö och sammanhållning, samtidigt som det motverkar vassa armbågar. För oss är det både viktigt och självklart med en respektfull och fördomsfri företagskultur; där organisationen är platt, dörrarna öppna och där vi tar vara på allas unika perspektiv. Vi är övertygade om att det gör oss bättre och bidrar till en stimulerande och dynamisk miljö. Som jurister är vi på Lindahl hängivna vårt uppdrag och våra uppdragsgivare. Det raka och omsorgsfulla bemötandet ska genomsyra vårt arbete på alla plan, internt såväl som externt.

Du som juridikstuderande kan bli en del av Lindahl genom uppsatspraktik, sommarnotariat och extra arbete i studentpool under studietiden – värdefulla erfarenheter i början av din karriär. Välkommen till en byrå där vi hjälper varandra framåt, utvecklas tillsammans och skapar värde för våra klienter!