» » » DLA Piper

DLA Piper

postat i: Bloggen | 0

DLA Piper – Global advokatbyrå med jurister i över 40 länder

Vi är advokatbyrån som vågar tänka nytt, annorlunda och större. Hos oss blir du en del av ett globalt nätverk som präglas av mångfald och kompetens. Vi kan erbjuda dig unika möjligheter till internationellt samarbete och många spännande karriärvägar.

Sveriges ledande globala affärsjuridiska advokatbyrå

På kontoret i Stockholm är vi 250 medarbetare, varav 140 jurister. Vi erbjuder rådgivning inom affärsjuridikens alla områden, såsom corporate, bank & finans, IT, media, immaterialrätt, skatt, M&A, aktiemarknadsrätt, transport & logistik, private equity, tvistelösning, fastighetsrätt, försäkring, regulatoriska frågor, obestånd och arbetsrätt.

Våra studentmöjligheter

Vi vill gärna lära känna dig redan under studietiden för att se om vi passar ihop. Har du läst minst sex terminer på juristutbildningen kan du söka jobb som sommar- eller vinternotarie.

Vi tar även emot uppsatspraktikanter och erbjuder extrajobb. Hör gärna av dig till oss på via vår hemsida dlapiper.se eller på instagram @dlapipersweden om du är nyfiken på att veta mer!