» » » Setterwalls

Setterwalls

postat i: Bloggen | 0

Setterwalls är en av landets mest framstående advokatbyråer och vi jobbar med alla områden inom affärsjuridik. Tillsammans är vi 315 medarbetare som verkar utifrån Stockholm, Göteborg och Malmö. Vårt goda renommé bygger på att vi värderar våra klientrelationer högt och alltid strävar efter långsiktiga samarbeten. Vi har gedigen och samlad erfarenhet inom flertalet branscher och vi verkar på både nationell och internationell nivå.

Som biträdande jurist på Setterwalls välkomnas du in i en stark gemenskap och möjligheter att skapa dig en affärskritisk expertis med många kontaktpunkter inom näringslivet. Att arbeta hos oss innebär ett stort steg för dig i din karriär där tar dig an kompetensutvecklande arbetsuppgifter med stöd av några av Sveriges bästa jurister. Vill du som student testa på hur det är att jobba med juridik i praktiken under din studietid så erbjuder vi dessutom flertalet studenttjänster.

Vi erbjuder dig mer än bara ett jobb. Hos Setterwalls ställs du inför spännande utmaningar som utvecklar dig professionellt och ger dig erfarenhet som du har nytta av i hela ditt arbetsliv – och du har dessutom roligt på vägen!

Besök vår hemsida för att få veta mer: https://setterwalls.se/