» » » Gernandt & Danielsson

Gernandt & Danielsson

postat i: Bloggen | 0

Holly Karlander

Vem är du och vad jobbar du med?

Jag heter Holly Karlander och tog juristexamen vid Umeå universitet i början av året. Idag arbetar jag som associate i G&D:s corporate-grupp. Det är en väldigt transaktionstung grupp och jag arbetar mycket med företagsförvärv, börsnoteringar och löpande bolagsrätt.

Hur kom du i kontakt med G&D?

Jag kom i kontakt med G&D i samband med Juristens dag i Umeå och fick ett väldigt gott intryck av byrån. Jag tyckte att det var en väldigt trevlig stämning bland personerna från byrån och de såg ut att ha väldigt kul ihop. Efter Juristens dag höll jag fortsatt kontakt med några av medarbetarna jag träffade där.

Hur har din första tid varit?

Min första tid på G&D har varit intensiv och mycket rolig – jag blev direkt involverad i projekt vilket jag verkligen uppskattade! Det har varit väldigt inspirerande att se den kunskap och skicklighet som finns på byrån.

Hur är kulturen på byrån?

Jag tycker att kulturen är toppen! Stämningen bland kollegorna på kontoret är väldigt inbjudande och hjälpsam. Om man behöver hjälp med något så finns det alltid flera som ställer upp vilket uppskattas i början när allt är nytt och svårt.