» » » PwC

PwC

postat i: Bloggen | 0

Är du intresserad av att veta vad en skatterådgivare gör till vardags? Vill du veta varför vi brinner för skatterätt? Vi från PwC kommer finnas på mässan, kom förbi vår monter så berättar vi mer!

PwC Sverige är marknadsledande inom revision och rådgivning med närmare 3 000 medarbetare runt om i landet. Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem och våra värderingar genomsyrar allt vi gör. PwC Sverige är en självständig och oberoende juridisk enhet som ingår i det globala PwC-nätverket med 364 000 medarbetare i 152 länder. Det gör att vi kan dela med oss av kunskaper och erfarenheter globalt och det finns stora möjligheter för arbete såväl i Sverige med internationella frågor, som på plats utomlands.

Ta chansen att bli en del av vårt community of Solvers!

Vill du redan nu läsa mer om oss? Surfa in på www.pwc.se Eller hitta ditt nästa steg i karriären här: www.pwc.se/karriar