» » » Mannheimer Swartling

Mannheimer Swartling

postat i: Bloggen | 0

Mannheimer Swartling erbjuder högkvalitativ affärsjuridisk rådgivning i Sverige och globalt. Vi har 600 medarbetare och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Bryssel, New York och Singapore. Våra klienter är allt från noterade börsbolag och offentliga myndigheter till gamla familjeföretag och djärva entreprenörer, och som nyanställd jurist involveras du snabbt i arbetet. Hållbarhet, liksom våra grundläggande värderingar – affärsfokus, kvalitet och laganda – är integrerade delar i byråns verksamhet.

Vi är måna om att skapa de bästa förutsättningarna för din utveckling. Därför erbjuder vi många utvecklingsmöjligheter i form av utbildningsprogram, utlandstjänstgöring, rotation och samhällsengagemang. Med en unik och inkluderande företagskultur – Pure Lockstep – är vi en plats för dig som vill utvecklas och bidra till en positiv samhällsutveckling. Genom att arbeta tillsammans och innovativt har vi skapat oss en självklar plats i händelsernas centrum. Vill du bli en i teamet?

mannheimerswartling.se/karriar